RAFA JE U NOVAKU U MELBURNU UČINIO USLUGU! Ovo šta sada sprema Đoković je brutalno, trajaće godinama!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RAFA JE U NOVAKU U MELBURNU UČINIO USLUGU! Ovo šta sada sprema Đoković je brutalno, trajaće godinama!

Novak Đoković je najopasniji kada se naljuti, to je svima postalo jasno, pa i proslavljenom australijskom teniseru Darenu Kejhilu.

Rafael Nadal je na Australijan openu došao do rekordne 21. grend slem titule i tako iza sebe ostavio Novaka, ali i Rodžera Federera.

Vlada Australije je deportovala Đokovića i sprečila ga da brani titulu u Melburnu, ali to bi samo mogla da bude dodatna pokretačka snaga srpskom teniseru.

- Mislim da će Novak ovo iskoristiti da podgreje vatru sa kojom igra. Mislim da on još uvek pokušava da unapredi svoju igru i uveren sam da ćemo videti neverovatan tenis od Novaka u narednih nekoliko godina - rekao je Kejhil.

Stručnjak koji je jedno vreme radio i sa Anom Ivanović takođe veruje da će i Rodžer Federer ponovo probati da se podigne na najviši nivo.

- Ovo što je Rafa uradio će dati snage i Rodžeru, takođe. On bi mogao sebi da kaže: 'Ako je Rafa i dalje na terenu i pravi velike stvari, zašto ja ne bih mogao da ozdravim i da uživam u igri?'. Mislim da ovo daje snagu "velikoj trojci". Mislim da je Rafa svima njima dao ogromnu energiju. Samo ostanite da ih pratite, ne znate šta nas čeka - poručio je Australijanac.

Kejhil je uveren da će Novak biti glavni favorit na Rolan Garosu, naravno, pod uslovom da bude igrao.

- Pazite, ako Novak zaigra mislim da će on i Rafa ići na Rolan Garos kao dva jednaka favorita. Naravno treba biti u stanju da se pobedi Rafa na šljaci u pet setova, ali svi smo videli kako je to teško. Ipak, Novak je bio impresivan prethodnih godina - objasnio je Kejhil.

Podsećamo, Đoković će igrati na turniru u Dubaiju koji počinje 21. februara.

Komentari