RAFA, NE ZEZAJ, MORAŠ NA US OPEN! Želimo ti finale, pa da te Novak opet otrese! NADAL POVREĐEN!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RAFA, NE ZEZAJ, MORAŠ NA US OPEN! Želimo ti finale, pa da te Novak opet otrese! NADAL POVREĐEN!

Povreda stopala jača je poslednjih meseci od Rafaela Nadala (35), jednog od najboljih tenisera sveta. Zbog nje je propustio Vimbldon i Olimpijske igre, a kako sada stvari stoje, mogao bi i US Open!

Još nije sigurno da će rafa nastupiti na turniru u Njujorku, tamo gde Novak Đoković može da ispiše istoriju. Osvajanjem trofeja srpski teniser bi postao rekorder po broju grend slem titula, ali i prvi čovek sa sva četiri trofeja u istoj godini tokom ''open ere''.

Dramatične vesti o Rafinoj povredi preneli su brojni španski mediji večeras.

On je dan pred početak objavio povlačenje sa turnira u Torontu, a zatim i sa Sinsinatija koji se igra naredne nedelje i mnogi njegovi navijači nisu optimistični u ovom trenutku. Da stvari budu još gore, napustio je Ameriku i otputovao kod svog doktora u Španiji.

''Prošao sam mnogo teških perioda sa doktorom Anhelom Ruizom Kotorom. On je doktor, a ako sam kod njega to znači da situacija nije dobra. Ipak, on je veoma pozitivna osoba, što je u svetu medicine važno'', izjavio je Nadal.

Španski teniser pokušao je da se vrati na teren u Vašingtonu, gde je uz bolove poražen već u drugoj rundi. Ukoliko ga ne bude na terenu u Njujorku, Đoković će ostati bez jednog od najvećih rivala.

Rafa je u karijeri četiri puta osvajao US Open i to mu je posle omiljenog Rolan Garosa grend slem turnir na kom najbolje igre!

Mondo

Komentari