SAMO DA NAPAKOSTE NOVAKU! ATP SE UDRUŽIO SA ĐOKOVIĆEVIM MRZITELJIMA! Neviđen skandal drma svetski tenis! KADA JE DOSTA - AMAN!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SAMO DA NAPAKOSTE NOVAKU! ATP SE UDRUŽIO SA ĐOKOVIĆEVIM MRZITELJIMA! Neviđen skandal drma svetski tenis! KADA JE DOSTA - AMAN!

- Ovo je zaista sramotno. Dovoljno je loše što mediji napadaju i omalovažavaju igrače koji im se ne sviđaju nekim izuzetno neukusnim stvarima - napisao je Pav Džil, poznati Noletov navijač

Instalirajte našu iOS ili Android aplikacijuIzvor: Objektiv.rs / Tenis / 12:26 • 12.10.2021.Podeli: 0

ATP je ostvario saradnju sa magazinom “Racquet”, što je sramna vest, s obzirom na to koliko su urednici tih novina često na gnusan način kritikovali, pa čak i prozivali Novaka Đokovića.

Krovna teniska asocijacija objavila je intervju sa Andrejem Rubljevim i Arinom Sabalenkom, u zvaničnom partnerstvu sa ovim portalom.

Na njegovim stranicama svojevremeno su osvanuli tekstovi u kojima je Srbin nazivan klovnom, gde se tvrdilo „da to pokazuje iznova i iznova, i da je potpuni klovn bio i kada je u pitanju koronavirus“.

Pisalo se i kako je „gledanje Đokovićevih mečeva mazohizam, traćenje vremena, velika prilika za razočaranje“, kako ne žele da gledaju četiri sata Novakovih bekhenda, što je zaista skandalozno, jer se radi o najboljem bekhendu možda i svih vremena, no dobro.

– Ovo je zaista sramotno. Dovoljno je loše što mediji napadaju i omalovažavaju igrače koji im se ne sviđaju nekim izuzetno neukusnim stvarima. Ali ATP se udružuje sa takvim medijima, a ATP treba da predstavlja sve igrače. Ova veza je neprihvatljiva. ATP se sada besramno udružuje sa portalom koji je napao i ismevao najboljeg tenisera sveta. Da li mislite da bi dobili posao sa ATP-om da su nešto slično pisali o Federeru? Zaista je ovo sramotno – napisao je Pav Džil, jedan od poznatijih navijača Novaka Đokovića kome nisu promakle ove prozivke.

Ni sam Novak nije miljenik ATP-a otkad je oformio PTPA, organizaciju koja ima misiju da pomogne slabije rangiranim teniserima i teniserkama zbog koje je ATP već menjao nagradne fondove i raspodelu koja omogućava učesnicima prvih kola da više zarade, kako bi doslovno mogli da se prehrane i plate put, što im je tokom korona perioda bilo onemogućeno.

Objektiv

Komentari