(VIDEO) NE VOLI NOVAKA, ali je sjajan teniser, ONO ŠTO JE KIRJOS NAPRAVIO NA MEČ LOPTI MOŽE… PA SAMO ON!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) NE VOLI NOVAKA, ali je sjajan teniser, ONO ŠTO JE KIRJOS NAPRAVIO NA MEČ LOPTI MOŽE… PA SAMO ON!

Nik Kirjos podigao je trofej u prestonici SAD pošto je u finalu turnira savladao Danila Medvedeva sa 7:6, 7:6.

Ipak, kao I prethodne mečeve I ovaj je obilovao “kirjosizmima”! Nik je konstantno bio u centru pažnje. Sjajno se zabavljao na terenu, izvodio je razne egzibicije, na atraktivan način završavao poene, konstantno komunicirao sa publikom...

Šou nije izostao ni kada je stigao do meč lopte, odlučujućeg poena za titulu. Umesto da se maksimalno fokusira na naredni udarac, Kirjos se ponašao kao da je reč o egzibiciji. Prišao je jednoj gospođi koja je sedela u publici i sa njom se dogovorio kako će da servira u odlučujućem poenu. Na njegovu veliku sreću pogodio je as i tako stigao do šeste titule u karijeri.

"Ovo mi je bila jedna od najlepših nedelja u životu. Napravio sam ogromne korake. Postao sam prijatelj sa momkom koji pravi smutije, tačno zna kakve smutije volim. Igrao sam ping pong sa nekom decom pre finala. Publika je zaista divna, bila je ovo nedelja koju neću zaboraviti. Sjajno je osvojiti titulu, dokazao sam i sebi i ljudima koji me podržavaju da i dalje mogu da igram na najvišem nivou", rekao je Kirjos nakon meča.

Kurir/Teleks.info

Komentari