IDEEMOOO! NOVAK JASAN, NISAM UMORAN, HOĆE MEDELJU I U SINGLU I SA NINOM U MIKSU! Majstore, samo jako, prvo Zverev, a onda i...

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • IDEEMOOO! NOVAK JASAN, NISAM UMORAN, HOĆE MEDELJU I U SINGLU I SA NINOM U MIKSU! Majstore, samo jako, prvo Zverev, a onda i...

Novak Đoković nastavlja da gazi prepreke na putu ka medalji na olimpijskim igrama, dva dana u nizu odigrao je po dva meča, a nema naznaka da će uskoro stati.

Arhivirao je Kei Nišikorija, čeka ga duel sa Aleksandrom Zverevim, a potom u dublu sa Ninom Stojanović igra u mešovitom dublu. To će biti treći dan da igra dva duela.

Novinare je zato zanimalo da li je umoran?

- Da li sam umoran? Ne! Nisam se previše izmorio danas, nije moglo bolje ni u singlu, ni u dublu. Završio se dan na najbolji mogući način sa Ninom na terenu. Sad da se usredsredimo na naredni meč, da ne razmišljamo predaleko, korak po korak - podvukao je Đoković.

Govorio je potom i o duelu sa Zverevim i današnjem protiv Nišikorija.

- Odigrao sam protiv Nišikorija najbolji meč na turniru i ovo će mi biti veliki podstrek za sutra. Čeka me najteži meč, protiv Zvereva, ali poznajem ga dobro, znam šta me čeka, biću spreman. On pakleno servira? I ja pakleno riterniram - rekao je Novak Đoković nakon što je slavio i u miks dublu.

Novosti

Komentari