NOVAK JE CAR! PITALA SAM GA, NOLE JESI LI SE UMORIO, NJEGOV ODGOVR ME JE RAZORUŽAO! On je stalno sa nama, sve prati i navija kao da je...

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • NOVAK JE CAR! PITALA SAM GA, NOLE JESI LI SE UMORIO, NJEGOV ODGOVR ME JE RAZORUŽAO! On je stalno sa nama, sve prati i navija kao da je...

Srpska teniserka vratila se u Beograd sa Olimpijskih igara i puna je utisaka. Uživo je videla i shvatila zašto je Novak Đoković tako veliki.

Mlada srpska teniserka Ivana Jorović vratila se iz Tokija posle poraza u prvom kolu singla, ali bez obzira na ranu eliminaciju uživala je na tako velikom događaju.

Ona je u sredu stigla u Beograd umorna, ali puna utiska i posebno zahvalna Novaku Đokoviću.

Ivana je u olimpijskom selu provodila vreme sa Noletom i uverila se zašto je lider srpskog olimpijskog tima u Tokiju.

"Pre svega, zahvalila bih se Novaku koji je toliko toga podelio sa nama, to sve što je pričao sa nama je dragoceno. Koristio je vreme da provede sa nama, to je dragoceno, igrali smo karte, razne igre, pokazao se kakav je. On jeste lider. Celo selo se slikalo sa njim. Stalno su nas saletali", rekla je Ivana za Radio-televiziju Srbije.

Usred "naleta" obožavala, ona je pitala Đokovića logično pitanje nakon što je pozirao za hiljade selfija, kao nesumnjivo najveća zvezda olimpijskog turnira.

"Pitala sam ga - Nole, da li si umoran? Rekao mi je da mu je prijalo, da mu je razvijalo pozitivu, a sad se malo umorio, pa je smanjio izlaženje napolje, ali prati sa našim timom uz večere sve. Stvarno je car".

Teniski turnir ulazi u završnu fazu, a Đoković igra u dve konkurencije. U obe je u četvrtfinalu.

"Što se tiče nastupa, želimo mu da osvoji zlato. Imamo miks-dubl. Pobedili su danas, izvanredni su, fali im malo da se uigraju, ali verujem da će u sledećem meču to izgledati dosta bolje", poruka je Ivane Jorović.

Mondo

Komentari