LEGENDARNI MEKINRO JASAN! OVO JE LUDO! BAJDENE, PUSTI NOVAKA NA US OPEN! Ovi politačiri previše staju na...

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • LEGENDARNI MEKINRO JASAN! OVO JE LUDO! BAJDENE, PUSTI NOVAKA NA US OPEN! Ovi politačiri previše staju na...

Novak Đoković i Nik Kirjos su odigrali sjajno finale Vimbldona 2022, a onda se desila i jedna reakcija koju je malo ko očekivao. Podsetimo, Novak Đoković je u finalu Vimbldona pobedio Nika Kirjosa, a to je posebno oduševilo legendarnog američkog tenisera DŽona Mekinora.

I, ne samo da je čuveni "najprgaviji teniser svih vremena" javni pohvalio Srbina, već je, kako to prenosi Pol Speri iz NJujork posta, Mekinro tom prilikom apelovao na predsednika Sjedinjenih Američkih Država da interveniše zbog Noleta.

Naime, kako sada stvari stoje, Novak Đoković i dalje ne namerava da se vakciniše protiv SARS-CoV-2 tipa koronavirusa, a to trenutno znači da ne može da uđe na teritoriju SAD. Kako se upravo na američkoj teritoriji održava sledeći, poslednji u 2022. godini grend slem turnir, Ju-Es Open, DŽon Mekinro ne može da veruje da će neko stvarno Noletu da zabrani da igra na tom nadmetanju.

Govreći za lokalne medije, on je u jednom trenutku upitan šta misli o tome da "(predsednik SAD) DŽo Bajden ne dozvoljava nevakcinisanom Đokoviću da dođe na američko tle", a odgovor je glasio ovako:

- Ovi politačiri previše staju na put (drugima). To su (Novaku) uradili u Australiji. Pustite čoveka da dođe i igra na Ju-Es Openu! Mislim... Dajte, ovo je ludilo! - u svom stilu je poručio DŽon Mekinro, a prenosi Pol Speri.

Podsetimo, Novak Đoković ima 21 grend slem titulu i od ove nedelje je na drugom mestu "večne liste", pretekavši Rodžera Federera koji je ostao na 20. Na prvoj poziciji je Rafael Nadal, sa 22 grend slem pehara, od kojih je onaj u januaru, na AusOpenu, osvojio nakon što je Nole kao branilac titule deportovan iz Australije.

Na Ju-Es Openu, iako je tvrda podloga Novaku omiljenija nego Rafi, Nadal ima više pehara od Đokovića - Španac ih je osvojio četiri (2010, 2013, 2017. i 2019. godine), a Novak je u njujorku bio grend slem šampion u tri navrata (2011, 2015. i 2018. godine).

Novosti

Komentari