NISAM MISLILA DA ĆE NOVAK OŽENITI JELENU! Dijana Đoković glavna vest na hrvatskim portalima, ŠTA LI SU HTELI SA OVAKVIM NASLOVOM!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NISAM MISLILA DA ĆE NOVAK OŽENITI JELENU! Dijana Đoković glavna vest na hrvatskim portalima, ŠTA LI SU HTELI SA OVAKVIM NASLOVOM!

Majka najboljeg tenisera sveta, Dijana Đoković (57), otkrila je za do sada nepoznate detalje Novakovog ljubavnog života pre Jelene i priznala u čemu ne podržava njegovu suprugu

Tim rečima hrvatski portal "24 sata" prenosi informacije iz intervjua koji je ona dala za "Kurir".

Evo i kako je pomenuti medij iz komšiluka obavestio svoju javnost o stavovima Dijane Đoković.

"Ona je ispričala kako je za vreme Novakovih tinejdžerskih dana upoznala samo jednu njegovu devojku.

- Kao mladić koji se bavi tenisom, on nije imao vremena za zabavljanje. Bio je više na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku koja je bila odbojkašica iz Kraljeva. Bili su klinci. Kasnije smo upoznali i Jelenu, kada su imali 18 godina, i nisam mislila da će se venčati. Ali eto, pobio je moje mišljenje i oženio se s njom, ispričala je Dijana Đoković.

Novakova majka priznala je i da se s Jelenom ne slaže oko jedne stvari:

- Normalno i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari. Ne bi bilo dobro da se ja mešam. Nažalost, oni retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu, a Jelena neke stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane, koju ne podržavam, priznala je Dijana Đoković pa zaključila:

- Ostala sam željna sina, da nasamo provedem vreme s njim. Uvek je neko oko njega.

Podsetimo, Novak i Jelena upoznali su se 2005. godine na jednom teniskom turniru u Beogradu kada je Đoković imao 17 godina, a tada se već profesionalno bavio tenisom i tu je godinu završio na 78. mestu ATP liste. Devet godina kasnije u brak su stupili na ostvru Sveti Stefan u Crnoj Gori. Iste je godine par dobio sina kome su dali ime Stefan, a tri godine kasnije dobili su ćerkicu Taru", zaključuje hrvatski portal "24sata".

Komentari