AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE, BIĆE OVO SJAJNA SEZONA PREMIJER LIGE! Sitiju prvi trofej u sezoni, Liverpul žali za propuštenim!

    foto: Printscreen Youtube
    Podeli
  • AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE, BIĆE OVO SJAJNA SEZONA PREMIJER LIGE! Sitiju prvi trofej u sezoni, Liverpul žali za propuštenim!

Fudbaleri Mančester sitija osvojili se Komjuniti šild pošto su nakon pebnala savladali velikog Rivala Liverpul sa 5:4

Posle 90 minuta igre nije bilo pobednika, rezultat je biio 1:1. Siti je poveo u 12. minutu pogotkom Rahima Sterlinga. Liverpul je u igru vratio Matip u 77. minutu, pa smo vlasnik prvog trofeja dobili posle penala. Bolji su bele tačke bili su igrači Sitija koji su na kraju slavili sa5:4

Šaćiri je prvi šutirao i prevario Brava za 1:0, ali je Gundogan s druge strane izjednačio na 1:1. Bravo je potom briljirao pročitao Vajnalduma i zaustavio njegov šut, a Silva je bio precizan i doneo Sitiju prednost od 2:1 posle dve serije. Lalana je poravnao na 2:2, pogodio je i Foren za 3:2 za "građane". Čemberlejn je izjednačio 3:3, a Zinčenko vratio prednost Sitiju pa je bilo 4:3 nakon četvrte serije. Salah je sačuvao nadu navijačima Liverpula, ali je potom Žezus pogodio i doneo prvi trofej Sitiju ove sezone.

Komentari