AUU, ŠTA JE OVO?! RANGNIK OTPISAO RAŠFORDA, MOŽE DA BIRA NOVI KLUB! U red za Engleza stala Barsa, ali i pola Evrope!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • AUU, ŠTA JE OVO?! RANGNIK OTPISAO RAŠFORDA, MOŽE DA BIRA NOVI KLUB! U red za Engleza stala Barsa, ali i pola Evrope!

Prema pisanju katalonskog El Nacionala, Markus Rašford (24) nije u planovima Ralfa Rangnika i mogao bi vrlo brzo napustiti Mančister junajted, a Barselona je posebno “zagrijana” za njegovo dovođenje.

Ove sezone sjajni napadač odigrao je svega 565 minuta na 11 utakmica, u kojima je zabio tri pogotka i upisao jednu asistenciju, što je ispod njegovog renomea.

Rašford je ove sezone imao problema s povredama, ali i depresijom iz koje se još nije izvukao nakon promašenog penala u finalu Evra protiv Italije, ističe El Nacional

Osim toga, novi trener Junajteda Rangnik poznat je kao veliki fan Džejdona Sanča, a ujedno želi izvući maksimum iz perspektivnog Mejsona Grinvuda, a Kristijano Ronaldo i Bruno Fernandeš su neprikosnoveni. To stavlja Rašforda u drugi plan.

Upravo zbog toga su na Teatru snova spremni poslušati bilo kakvu ponudu, baš kao i sam Rašford, koji želi ambiciozan projekt u kojem će biti u glavnoj ulozi. Upravo to mu nudi Ćavijeva Barcelona.

Katalonci su i ranije pokazivali zanimanje za Rašforda, ali on je tada bio prvi napadač Junajteda pa su ‘Crveni davoli‘ glatko odbijali sve ponudee. Sada Barselona ima puno realnije izglede…

Sport.ba

Komentari