DA LI JE ON TRENER JUNAJTEDA OD LETA?! RAGNIKOV UČENIK NAPUSTIO LAJPCIG! Džesi Marš je baš ono što Glejzerima treba!

    Podeli
  • DA LI JE ON TRENER JUNAJTEDA OD LETA?! RAGNIKOV UČENIK NAPUSTIO LAJPCIG! Džesi Marš je baš ono što Glejzerima treba!

Američki stručnjak Džesi Marš više nije trener Lajpciga.

Posla ga je naposletku košta poraz od Uniona iz Berlina, što je treći uzastopni poraz u Bundesligi.

Marš ekipu ostavlja na 11. mestu na tabeli.

"Veoma sam zahvalan što sam deo Red Bul porodice i što sam dobio ovu priliku! Do samog kraja sam se nadao da ćemo posle problematičnog početka sezone i nedoslednih nastupa pronaći više stabilnosti kao grupa i preokrenuti stvari. Na žalost, to nam nije pošlo za rukom. Na kraju smo došli do zajedničke odluke da se promeni trener. Želim klubu, timu, osoblju i svim navijačima da se Lajpcig vrlo brzo vrati na svoj nivo. Siguran sam da će klub ostvariti svoje ciljeve“, rekao je na rastanku.

Marš je najpre trenirao Njujork Red Bul, potom Salcbur, te na kraju stigao u treću ekipu iz franšize.

Asistent Ahim Bajerlorcer će voditi ekipu u Ligi šampiona protiv Mančester Sitija, nakon čega će biti imenovana trajna zamena.

Marš je još jedan u nizu sledbenika učenja Ralf Ragnika, koji je preuzeo Junajted, ali u njemu ostaje na mestu trenera samo do leta.

Možda je baš Marš sledeći trener velikana iz Mančistera. Ima sve predizpozicije - Ragnikov je učenik, dolazi iz RB škole koju je upravo napravio Ragnik, a ne treba zaboraviti i da je Amerikanac.

S obzirom na to da je Junajted u vlasništvu amerilke porodice Glejzer, ne bi trebalo biti nikakvo iznenađenje ako upravo Marš sedne na klupu đavola!

Komentari