BAJERN SPREMA TRI KAPITALCA, SA NJIMA SAMO JE TITULA LŠ REZULTAT! Bavarci bi da prekinu dominaciju Engleza i Španaca!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BAJERN SPREMA TRI KAPITALCA, SA NJIMA SAMO JE TITULA LŠ REZULTAT! Bavarci bi da prekinu dominaciju Engleza i Španaca!

Fudbaler Ajaksa Nusair Mazraui načelno je dogovorio prelazak u Bajern iz Minhena na kraju sezone i prema informacijama "Bilda", marokanski defanzivac će u Bavarskoj zarađivati osam miliona evra bruto po sezoni.

Mazraui je bio velika želja Barselone, ali je Bajern prethodnih nedelja bio u intezivnoj komunikaciji za Afrikancem i posao je urodio plodom, pa će ranjiva defanziva višestrukog šampiona Nemačke biti pojačana.

Bajern je potvrdio da je Mazraui prošao prvi deo lekarskih pregleda u Minhenu, a da su ključni za prelazak u Bajern bili razgovori koje je obavio sa trenerom Julijanom Nagelsmanom i direktorom Oliverom Kanom.

I dok preostaje da se prelazak ozvaniči, velike su šanse da mu se u novom klubu pridruži i saigrač Rajan Gravenberh, koji je zbog povrede nešto ranije završio sezonu u Ajaksu.

Za razliku od Mazrauija, Gravenberh nije slobodan igrač pa preostaje da se Bajern i Ajaks dogovore oko obeštećenja, ali i plate i bonusa igrača.

Ipak, ono o čemu se najviše bruji danas u Nemačkoj je potencijalni prelazak zvezde Red Bul Lajpciga Kristofera Nkunkua u Bajern budući da je francuski as potvrdio da želi da promeni sredinu.

Kako navodi "L'Ekip", Bajern prati situaciju oko nekadašnjeg igrača PSŽ-a i spreman je da razmotri mogućnost kupovine u slučaju odlaska Roberta Levandovskog ili Serža Gnabrija.

Lajpcig ne želi da polemiše ispod cene od 100 miliona evra, pa ćemo videti da li će se naći neki kompromis.

Sportske

Komentari