JUNAJTED KRENUO ŽESTOKO, ZA POČETAK PET POJAČANJA! Ne zna se koji je veća zvezda, sa njima sve osim titule je neuspeh!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JUNAJTED KRENUO ŽESTOKO, ZA POČETAK PET POJAČANJA! Ne zna se koji je veća zvezda, sa njima sve osim titule je neuspeh!

Od ozvaničenja saradnje Mančester junajteda i Erika ten Haga pri kraju prošle sezone gotovo da nema dana da se ne spekuliše o eventualnim pojačanjima Crvenih Đavola.

A sada je prema pisanju Goal.com Holanđanin saopštio i listu od pet igrača koja bi želeo da ima u timu od starta naredne sezone.

To su Frenki de Jonga, Kalvin Filips, Deklan Rajs, Ngola Kante i Darvin Nunjez.

Što se tiče de Jonga mogućnost za transfer je veća imajući u vidu saradnju ten Haga i veznjaka u Ajaksu. Ipak, Barselona traži čak 60 miliona evra za fudbalera.

Najrealnija opcija za dovođenje od pomenute petorice jeste Kalvin Filips koji je prethodnu sezonu većinom proveo van terena zbog povrede, pa bi na Old Traford stigao po pristupačnijoj ceni.

Deklan Rajs je sa druge strane gotovo nemoguć za dovođenje znajući da je klauzula za njegov odlazak iz Vest Hema čak 180 miliona, a i sam fudbaler bi pre u Čelsi, za koga je nastupao u mlađim kategorijama i za koji je i sam priznao da navija od malena.

Možda upravo taj dolazak zadnjeg veznog Čekićara u Čelsi bi doveo do toga da Ngolo Kante pređe iz zapadnog Londona u Mančester.

Francuz je ove sezone malo igrao za Plavce zbog velikog broja povreda, ali ga ten Hag izuzetno ceni.

Kao peto pojačanje na "Old trafordu" u letnjem prelaznom roku pominje se napadač Benfike, Darvin Nunjez.

Očekuje se da će veliku bitku za potpis sjajnog golgetera Mančester voditi sa Liverpulom, koji je i zvanično iskazao interesovanje za Nunjeza.

SD

Komentari