JUNAJTED VEĆ IZABRAO NOVOG TRENERA! ERIK TEN HAG MENJA RANGNIKA! Može li Ajaks sprečiti "otmicu" svog trenera!

    foto: Fotoilustracija/Prtintskrin
    Podeli
  • JUNAJTED VEĆ IZABRAO NOVOG TRENERA! ERIK TEN HAG MENJA RANGNIKA! Može li Ajaks sprečiti "otmicu" svog trenera!

Mančister Junajted već je odabrao novog menadžera! Nemac Ralf Rangnik se po dogovoru s rukovodstvom kluba povlači na kraju ove sezone i postaje savetnik, a na njegovo mesto će po svemu sudeći doći Holanđanin Erik ten Hag.

Engleski mediji uveliko 52-godišnjeg stručnjaka povezuju s klupom Junajteda, a sada je i holandski Telegraaf objavio kako je Ten Hag glavni kandidat za preuzimanje velikana s Old Trafforda.

Prema informacijama ovog lista aktuelni trener Ajaksa glavni je kandidat za preuzimanje Crvenih đavola i razgovori na tu temu teku jako dobro.

Ajaks će u slučaju da Ten Hag ode iz kluba na kraju sezone inkasirati dva miliona evra odštete, a ovaj sjajni trener juče nije želeo previše govoriti o interesu velikana iz Mančestera za njegove usluge.

"Mančester UJunajted je veliki klub sa sjajnim navijačima, ali mogu se samo ponavljati. Fokusiran sam samo na Ajaks. Već imamo planove za novu sezonu, ali ako u nekom trenutku odlučim da napravim novi iskorak u karijeri, nadam se da će to ljudi razumeti", rekao je Ten Hag, ali je ipak dao određene tragove da bi mogao otići na Teatar snova.

"Ne želim ništa odbaciti. U fudbalu se stalno dešavaju promene. Normalno je da se pregovara s drugim klubovima jer se u ovom poslu svi poznajemo", rekao je Ten Hag.

Sjajni trener je u karijeri vodio Go Ahead Eaglese, drugi tim minhenskog Bajerna i Utrecht. U Ajaksu je od 2017. godine.

Sport.ba

Komentari