SOLSKJERA MENJA NEMAC, JUNAJTED PRONAŠAO TRENERA! Samo Ralf Regnik može spasti brod koji tone, ali problem pravi Lokomotiva iz Moskve!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • SOLSKJERA MENJA NEMAC, JUNAJTED PRONAŠAO TRENERA! Samo Ralf Regnik može spasti brod koji tone, ali problem pravi Lokomotiva iz Moskve!

Veliki mančesterski derbi, u kojem je Sity kao gost slavio kod Junajteda 2:0, čini se da bi mogao značiti i smenu na trenerskoj klupi Đavola. Naime, Ole Gunar Solskjer doživio je još jedan domaći poraz i jasno je da su takvim rezultatima nezadovoljni čelnici kluba i navijači. I jedino što se može promijeniti, jest trener

Naravno, krenule su priče kako je već pronađen, a reč je o pozntaom trenerskom imenu, Ralfu Rangniku.

Nemački strateg trenutno radi u Lokomotivu iz Moskve kao direktor, a ne kao trener. Rangnikovo ime poznato je i našoj javnosti jer se svojevremeno pominjao kao novi trener Milana, no Stefano Pioli je napravio sjajne rezultate pa su čelnici Rossonera odustali od te ideje.

Rangnick je kreator uspjeha Red Bul Leipciga i Red Bull Salzburga, te je imenovan kao direktor fudbalaskog razvoja spomenute grupacije. Leipcig je iz amaterskih liga doveo do Bundeslige, a radio je i u Šalkeu, Hofenhajmu, Štutgartu i Hanoveru.

Rangnik je povezivan sa Junajtedom i pre tri godine kada je Murinjo dobio otkaz, a prema pisanju nemačkog Bilda, ovaj stručnjak spreman je otići u Englesku kako bi preuzeo klupu kluba s Old Trafforda.

Rangnikove ekipe poznate su po tome što kupuju pametno u okviru svog budžeta i po igranju napadačkog fudbala visokog intenziteta

Komentari