OLE JE BIVŠI, KONTE ILI ZIDAN NA KLUPI JUNAJTEDA! Klop je potpisao otkaz Norvežaninu, pet komada na Old Trafordu - ej...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • OLE JE BIVŠI, KONTE ILI ZIDAN NA KLUPI JUNAJTEDA! Klop je potpisao otkaz Norvežaninu, pet komada na Old Trafordu - ej...

Ole Gunar Solskjer je sve bliži otkazu na "Old Trafordu", italijanski mediji tvrde da je već pozvan iskusni stručnjak.

Mančester junajted se ove sezone dosta muči. Tako nije izgledalo pre početka.

Kada su doveli Rafaela Varana, pa Džejdona Sanča i onda vratili Kristijana Ronalda delovalo je da će se boriti za titulu.

Umesto toga su doživeli debakl u najvećem derbiju engleskog fudbala. Liverpul ih demolirao na "Old Trafordu" (5:0).

Očekivano, na udaru je Ole Gunar Solskjer. Navijači su izgubili strpljenje i žele da klub pronađe novog šefa struke. U prvi plan su odmah izbila dva imena - Antonio Konte i Zinedin Zidan.

Izgleda da je sa jednim već uspostavljen kontakt. Doduše stižu oprečne informacije o tome.

"Mančester je uspostavio prve kontakte sa Konteom", tvrdi italijanski "Skaj sport".

Konte je sa Interom i Čelsijem osvojio titule i to je jedan razlog zbog kog je na vrhu liste. Ali, poznati novinar Fabricio Romano ima drugačije informacije.

"Konte nikada nije bio veliki ljubitelj preuzimanja kluba usred sezone, to nije njegov stil. Jedini klub koji bi mogao da mu promeni mišljenje je Mančester junajted. Još uvek nema zvaničnih razgovora. Sve zavisi od situacije sa Solskjerom i to je stvar poštovanja", naglašava Romano.

Deluje da su dani Norvežanina i nekadašnjeg napadača "crvenog đavola" na klupi odbrojani. Mada, to mišljenje ne dele svi. Recimo, Geri Nevil smatra da će Solskjer ostati na klupi do kraja sezone.

Videćemo ko će na kraju biti u pravu.

Mondo

Komentari