BARSA JE S MESIJEM POTPISAL UGOVOR ZBOG KOG SE SADA HVATAJU ZA GLAVU! Argentinac jasan, ili će mu ispuniti želje, ili on ide!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BARSA JE S MESIJEM POTPISAL UGOVOR ZBOG KOG SE SADA HVATAJU ZA GLAVU! Argentinac jasan, ili će mu ispuniti želje, ili on ide!

Poznati španski list "Mudno Deportivo" objavio je vest da Leo Mesi prema klauzuli koju ima u ugovoru može da napusti klub kada god to poželi.

Pomenuti ugovor, jedan od najboljih fudbalera u istoriji potpisao je 2017. godine. Uključujući i bonuse, po njemu bi Argentinac trebalo da zaradi oko 100 miliona evra, međutim, Barselona navodno sprema nov ugovor za ovogodišnjeg osvajača Zlatne lopte.

Uprava kluba je započela pregovore sa Horheom Mesijem, Leovim ocem i agentom, a pojedini mediji u Španiji napisali su da je Mesi čak zapretio odlaskom iz Barselone ukoliko mu ne budu ispunjene određene želje.:

"Diario Gol" je preneo informaciju da je Argentinac čelnicima kluba dao do znanja da u narednom prelaznom roku moraju dovesti četiri kapitalna pojačanja.

Zimski prelazni rok uskoro se otvara i videćemo da li će Katalonci uspeti da ispune Mesijeve zahteve ukoliko oni zaista postoje. Do tada, navijači ovog kluba širom sveta strepeće u isčekivanju konačnog raspleta i novog Mesijevog potpisa.

Blic

Komentari