BEJL IGRA GOLF, ZIDAN UHVAĆEN U LAŽI! Novi skandal u Real Madridu! Zinedin izmislio da Velšaninu nije dobro i da zbog toga nije sa ekipom!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BEJL IGRA GOLF, ZIDAN UHVAĆEN U LAŽI! Novi skandal u Real Madridu! Zinedin izmislio da Velšaninu nije dobro i da zbog toga nije sa ekipom!

Trener Real Madrida Zinedin Zidan uhvaćen je u laži. Naime, poznati trener Real Madrida koji se muči u pripremnom razdoblju uoči nove sezone jer sa svojom ekipom nikog ne može pobediti, na konferenciji za medije na Audi kupu u Minhenu ustvrdio kako Geret Bejl, s kojim ratuje i koga se pošto-poto želi rešiti, "nije putovao s timom jer se nije osećao dobro"....

Međutim, El Confidencial otkriva da je Bejl igrao golf u Madridu upravo u vreme dok su se njegovi saigrači znojili protiv 'Sparsa'. "Oko 20 sati u utorak naveče Bejl je primećen je na 14. rupi igrališta u Boadilli del Monte", tvrdi El Confidential...

"Nije putovao jer se nije osećao dobro ... Nije mu bilo dobro i, razgovarajući s lječnicima, bilo je bolje ostaviti ga u Madridu'. Tako je, odmeravajući njegove reči, Zinedin Zidan odgovorio na pitanje novinara o izostanku Gereta Bejla uoči dvoboja Real Madrid-Totenhem (0-1) koji je odigran na Alianc Areni kako je Bejl trenirao u Madridu.

"To je zajednička odluka, s lječnicima takođe i sa mnom razgovaraući s njim", dodao je francuski trener po završetku utakmice", piše El Confidential i dodaje:

"Poznato je da je sve što okružuje Velšana prava misterija, jer iako Zidan nije uspeo pojasniti što ga nema, Real Madrid nije pronašao način da pobeđuje bez njega".

Očigledno Bejl je odlučio da pošalje poruku Realu i Zidanu na sve što se događalo proteklih sedmica, pa se tako otvoreni sukob fudbalske zvezde i Zidana nastavlja.

Zidan ga je javno ponizio i otpisao iz ekipe, rekavši da mu je bolje da što pre napusti Madrid, a onda su iz kluba blokirali njegov transfer u Jiangsu Suning koji mu je trebao doneti sedmičnu zaradu veću od jednog miliona funti. Sve navedeno očigledno je naljutilo Bejla do te mere da se odlučio da tera inati Zidanu i Realu.

Sport.ba

Komentari