BOMBA U ITALIJI, ŠEVČENKO PREUZIMA MILAN! Tutomerkato tvrdi da je legendarni Ukrajinac prva želja Bobana i Maldinija!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BOMBA U ITALIJI, ŠEVČENKO PREUZIMA MILAN! Tutomerkato tvrdi da je legendarni Ukrajinac prva želja Bobana i Maldinija!

Milan je izgubio na San Siru od Fiorentine s čak 1:3, a taj poraz došao je samo kao jedan u nizu loših rezultata na otvaranju nove sezone za Rosonere.

Pulgar, Castrovilli i Ribery zakucali su Milan na 16. mesto prvenstvene tabele, a ako je verovati talijanskom Tutosportu, presudili su i Marku Đampaulu.

Već neko vreme spekuliše se o mogućoj smeni trenera u Milanu, a ovako težak poraz na domaćem terenu od Fiorentine mogao bi pokrenuti promene.

Dosad su se kao kandidati za novog trenera Milana spominjali mnogi, od Alegrija i Ranierija do Gatusa i Inzagija, ali sada Tutomerkato donosi vest da je prvi kandidat za klupu slavnog italijanskog kluba Andrij Ševčenko.

Legendarni Ukrajinac proslavio se kao napadač Milana, a sada bi se mogao vratiti u klub kao trener i jedan od najbližih suradnika Paola Maldinija i Zvonimira Bobana, takođe legendi kluba na odlučujućim pozicijama.

Problem je to što je Ševčenko selektor Ukrajine sa kojom je gotovo izvesno obezbedio plasma na Evropsko prvenstvo!

Da li će tandem Boban-Maldini uspeti da dovedu čuvenog Ukrajinca pokazaće se već u narednih nekoliko nedelja! U svakom slučaju, Đanpaulu su dani odbrojani!

Teleks.info/Index.hr

Komentari