BRUTALNA KRAĐA, SITIJU NAMEŠTAJU PREMIJERLIGU! Ako ovo nije penal, šta jeste?! OVO SU VIDELI SVI NA STADIONU, SAMO VAR!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • BRUTALNA KRAĐA, SITIJU NAMEŠTAJU PREMIJERLIGU! Ako ovo nije penal, šta jeste?! OVO SU VIDELI SVI NA STADIONU, SAMO VAR!

Kada je uveden VAR ceo svet je mislio da više neće moći da bude očiglednih grešaka. To nije tačno. Može se i "slučajno prevideti" neka stvar. To se baš desilo na meču Evrton - Mančester siti u okviru engleske Premijer lige.

Mančester siti je teškom mukom došao do nova tri boda i nastavio je trku sa Liverpulom za titulu. Slavili su na gostovanju protiv Evertona, ali sudije su ih pogurale kada je Rodri odigrao rukom u svom kaznenom prostoru.

Španski fudbaler je očigledno rukom sklonio loptu, videli su to svi na stadionu. Sudije u VAR sobi su proverile snimak i javile arbitru Polu Tirniju da nema elemeanta za penal. Ono što je sve ostavilo u šoku jeste da VAR sudija nije sugerisao Tirniju da sam pogleda snimak.

Doduše to je bilo i očekivano, jer da je sudija gledao snimak pitanje je da li bi mogao da se obruka i ne svira penal.

- Moja trogodišnja ćerka je mogla da vam kaže da je to penal. Ovo je u najboljem slučaju nesposobnost sudija, ako ne onda neko mora da mi objasni šta je u ovo - poručio je trener Evertona Frenk Lampard.

SD

Komentari