DA LI JE OVO REALNO, JOVIĆ U BORUSIJI, MENJA HALANDA! Dortmund sprema potres na fudbalskom tržištu, dolaze još dve zvezde!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • DA LI JE OVO REALNO, JOVIĆ U BORUSIJI, MENJA HALANDA! Dortmund sprema potres na fudbalskom tržištu, dolaze još dve zvezde!

Luka Jović je na meti Borusije iz Dortmunda, prenose španski mediji. Napadač Real Madrida je navodno prvi na listi želja "milionera" već u januarskom prelaznom roku ukoliko u klub dođe prava ponuda za Erlinga Halanda.

Norvežanin će sigurno biti zvezda u naredna dva prelazna roka, ali s obzirom na činjenicu da Pari sen Žermen želi otpusti Maura Ikardija, a da Kilijan Mbape ne želi da produži ugovor, moglo bi se očekivati da već ove zime "napadnu" Halanda. Kako se navodi, ukoliko se to dogodi i Norvežanin ode, Borusija bi se opredelila za pozajmicu Jovića do kraja sezone, sa opcijom da srpski reprezentativac potom potpiše višegodišnji ugovor.

Jović odlično poznaje Bundesligu i zato ima prednost u odnosu na ostale "targete" Dortmunda. Međutim, o statusu Jovića odlučuje pre svih trener Madriđana Karlo Anćeloti. A, on se ne izjašnjava.

Hakim Zijeh, krilni napadač Čelsija i igrač Borusije Menhengladbaha Denis Zakarija su prioriteti Dortmunda u ovom prelaznom roku i dvojica igrača koje bi u timu voleo da vidi trener Marko Roze.ž

Arena

Komentari