DA LI JE REALNO, REAL NAŠAO ŠTOPERA U LIVERPULU! Klop protiv prodaje Gomeza, ali Džo hoće da igra, a u redsima ne može!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • DA LI JE REALNO, REAL NAŠAO ŠTOPERA U LIVERPULU! Klop protiv prodaje Gomeza, ali Džo hoće da igra, a u redsima ne može!

Fudbalski klub Real Madrid želeo bi da već u januaru ojača štopersku liniju, a kao potencijalno pojačanje spominje se defanzivac Liverpula Džo Gomez.

Jirgen Klop ne bi želeo da se odrekne Engleza na zimu, jer mu je širina prekopotrebna, ali kada dođe leto, onda stiže drugačija priča. Gomez nije zadovoljan svojom situacijom u Liverpulu. Njegovo mesto trećeg štopera u rotaciji zauzeo je skupo plaćeni Ibrahima Konate i spram prethodni sezona, Gomezova minutaža je mizerna.

Ugovor mu važi do 2024. godine, ali Liverpul bi mogao da ga pusti uz simbolično obeštećenje, a sve bi mogao da pregovara odlazeći sportski direktor "crvenih" Majkl Edvards. Upravo se Real Madrid spominje kao njegova naredna destinacija i kao inicijalna kapisla za odluku Edvardsa da napusti "Enfild".

Gomez je polivalentni defanzivac. Može da pokriva pozicije štopera, ali i bekovska mesta. U Liverpul je stigao na inicijativu Brendana Rodžersa i to da bi prevashodno igrao beka, ali je kasnije prekomandovan u srce odbrane.

Džo Gomez je u Merzisajd stigao 2015. iz Čarltona. Imao je veliku ulogu u osvajanju Lige šampiona i Premijer lige.

Sportske

Komentari