DA LI JE SADA STVARNIO KRAJ? MIHA BROJI POSLEDNJE DANE U BOLONJI, Pirlo čeka rasplet, koferi su već spremni!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DA LI JE SADA STVARNIO KRAJ? MIHA BROJI POSLEDNJE DANE U BOLONJI, Pirlo čeka rasplet, koferi su već spremni!

DA li će Siniša Mihajlović ostati trener Bolonje, veliko je pitanje. Ali, taman kada se činilo da stvari konačo idu na bolje po njega, desio se rezultatski šok.

Naime, u 27. kolu serije A, Bolonja je gostovala poslednjeplasiranoj Salerntini, vodila i... na kraju ostala prilično kratkih rukava, jer je osvojila samo bod.

Marko Arnautović je u 43. minutu doveo Mihinu ekipu u vođstvo, preciznim udarcem glavom:

Međutim, nepun minut nakon što je u 71. ušao u igru, rezervista Salernitane, Nadir Zortea, izjednačio je na 1:1 i tada postavio konačan rezultat.

Zašto Siniši Mihajloviću preti otkaz?

Podsetimo, loše je igrala i loše rezultate ostvarivala Mihina ekipa u poslednje vreme, pa je posle samo jedne pobede i samo jednog remija u devet utakmica, prošlonedeljni meč protiv Specije bio proglašen za "biti ili ne biti".

Iako srpski stručnjak ima mnogo kredita u Bolonji, tamošnji mediji su minulih dana pisali da su oni poprilično istrošeni serijom loših rezultata i da bi pomenuta utakmica na stadionu "Renato dal Ari" mogla da "pečatira njegovu sudbinu u slučaju novog neuspeha".

Ali, na kraju je drama rešena kako je "Miha" priželjkivao. I to zahvaljujući Bolonjinom "super Srbinu iz Austrije", Marku Arnautoviću.

Međutim, sada je usledio šok, osvojen je samo bod protiv poslednjeplasirane Salernitane, i to i pored rezultatskog vođstva.

Bolonja, koja je 12. na tabeli, nije blizu opasne zone (sada ima deset bodova više od Kaljarija koji se nalazi ispod crte), pa se minulih dana u lokalnim medijima govorilo da glavni razlog razmišljanja o "uručivanju zahvalnice" Mihajloviću apatičnost ekipe koja je dovela do serije loših rezultata. Čak se i spominjao Andrea Pirlo kao eventualni naslednik Mihe, ali... te priče su privremeno stale posle pobede nad Specijom. Sada će, međutim, opet biti pokrenute jer je Salernitana tek deveti put, u 25 ovosezonskih mečeva, izbegla poraz. I to baš protiv Mihajlovićeve Bolonje.

Novosti

Komentari