DE LIHT JE BIVŠI, NIKOLA JE NOVI ŠTOPET JUVENTUSA! Milenković na pragu transfera karijere, još par sitnica i...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DE LIHT JE BIVŠI, NIKOLA JE NOVI ŠTOPET JUVENTUSA! Milenković na pragu transfera karijere, još par sitnica i...

Fudbaler Fiorentine i srpski reprezentativac Nikola Milenković mogao bi u Juventusu da zameni holandskog igrača Matajsa De Lihta.

De Liht će karijeru nastaviti u minhenskom Bajernu, a italijanski mediji prenose da je Milenković ozbiljan kandidat za njegovu zamenu.

Juventus je pristao da De Lihta proda Bajernu za 80 miliona evra. Holandski fudbaler bi trebalo sa šampionom Nemačke da potpiše petogodišnji ugovor, a samo se čeka zvanična potvrda ove informacije.

Italijanski novinar Ðovani Albaneze tvrdi da će Juventus morati do kraja prelaznog roka da pronađe adekvatnu zamenu za De Lihta, a spisak potencijalnih pojačanja sveo se na četiri imena. Pored Milenkovića na tom spisku se nalaze kapiten Viljareala Pau Tores, igrač Arsenala Gabrijel Magaljaeš i fudbaler Monaka Benoa Badiašil.

Italijanski mediji tvrde da srpski fudbaler ima najveće šanse da pređe u Juventus, jer već pet godina igra u Seriji A. Milenković (24) je član Fiorentine od 2017. godine, a odigrao je 172 meča i postigao je 14 golova za klub iz Firence.

B92.net

Komentari