DMITROVIĆ NOVI GOLMAN EVROPSKOG GIGANTA, GOLMAN SVE OTKRIO - ISTINA JE! Marko, zaslužio si!

    Podeli
  • DMITROVIĆ NOVI GOLMAN EVROPSKOG GIGANTA, GOLMAN SVE OTKRIO - ISTINA JE! Marko, zaslužio si!

Reprezentativac Srbije Marko Dmitrović je već dugo na meti evropskih velikana zbog svojih blistavih odbrana ali i golova koje postiže za španski Eibar. Iako se njegov klub nalazi u borbi za opstanak u La Ligi, srpski golman može da se pohvali da su, neračunajući prvih pet ekipa na tabeli, samo dve ekipe primile manje golova od njega. Govorilo se i o njegovom odlasku, a glavni kandidat je bila Sevilja, što se sada potvrdilo kao realna opcija.

Barem nam to govore reči rezervnog golmana Sevilje, Tomaša Vaclika.

- Još uvek me niko nije zvanično obavestio o planovima za mene. Međutim, agent koji me je pre tri godine doveo u Sevilju mi je rekao da je golman Eibara sve već dogovorio. To neće uticati na moje partije do kraja sezone, videćemo šta će biti na leto - rekao je Vaclik za češku verziju portala Gol.

Vaclik je ove sezone branio na samo sedam utakmica Sevillje u svim takmičenjima.

- Španska liga je među najboljima na svetu i cilj mi je da ovde ostanem. Porodica i ja smo se već navikli na život u Sevilji i u ovom trenutku nisam u kontaktu ni sa jednim drugim klubom. Ima još vremena do kraja sezone. Moj agent radi na svemu - zaključio je Vaclik.

Dmitrović sa Eibarom ima ugovor do kraja sezone, što znači da je slobodan da pregovara sa drugim klubovima.

On se ove sezone istakao i golom koji je postigao sa bele tačke protiv Atletiko Madrida kao i time što je odbranio penal legendarnom Leu Mesiju.

SD

Komentari