DŽERARD PREUZIMA PREMIJERLIGAŠA, RENDŽERS MU NEĆE PRAVITI PROBLEM! Legenda Liverpula ima samo jedan zadatak, vratiti klub u vrh!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DŽERARD PREUZIMA PREMIJERLIGAŠA, RENDŽERS MU NEĆE PRAVITI PROBLEM! Legenda Liverpula ima samo jedan zadatak, vratiti klub u vrh!

Legendarni igrač Liverpoula i engleske reprezentacije od 2018. godine vodi škotski klub s kojim je u prošloj sezoni osvojio naslov bez poraza u 33 odigrane utakmice.

Seltic, najveći rival Rangersa, ostao je na -20 bodova u pokušaju da uzme deseti uzastopni naslov, čime je Džerard istakao kandidaturu za prelazak u jaču ligu.

Poziv bi mogao dobiti od Aston Ville, koja je nakon pet uzastopnih poraza smenila Dina Smita. Gol piše da bi legenda Liverpula mogao na klupu Vile i pre 20. novembra, kada Aston Villa igra protiv Bajtona.

Džerard ima ugovor sa Randžersima do 2024. godine, ali u njemu je navedeno i da može otići bude li neko spreman platiti tri miliona evra za njegove usluge. Aston Villa je na to spremna.

Očekuje se da će upravo Džerard naslijediti Klopa na Liverpoolovoj klupi, ali ne i da će Nemac odstupiti pre 2024., do kad ima ugovor. U međuvremenu bi Džerard trebalo da stekne iskustvo vođenja utakmica u Engleskoj.

Klik.hr

Komentari