ENGLESKI VELIKAN ZA VLAHOVIĆA DAJE 80 MILIONA, VIOLA RADA DA GA PRODA, ALI DUŠAN SE NEĆKA! Nisu u pitanju Siti i Totenhem! Saga se nastavlja!

    foto: FSS
    Podeli
  • ENGLESKI VELIKAN ZA VLAHOVIĆA DAJE 80 MILIONA, VIOLA RADA DA GA PRODA, ALI DUŠAN SE NEĆKA! Nisu u pitanju Siti i Totenhem! Saga se nastavlja!

Srpski centarfor je u centru pažnje. Fiorentina traži veliki novac, a pojavio se klub koji je spreman da plati. Ipak, to ne znači da će ga dobiti.

Fiorentina je spremna da proda Dušana Vlahovića, odredila je i cenu od 80 miliona evra i odredila je u koji klub mu ne dopušta da ode.

Prateći tu situaciju, u Arsenalu su zaključili da mogu da ostvare sve zahteve "Viole" i da dovedu sjajnog srpskog napadača. Londonski klub je navodno pristao i na cenu od 80 miliona evra, koju bi platio uz bonuse.

Međutim, "tobdžije" imaju problem, jer Dušan i njegov agent nisu "na prvu" pristali na ovu opciju, već žele da sačekaju jun, prenosi najpouzdaniji italijanski novinar Đanluka Di Marcio.

Istovremeno, logično je da Fiorentina želi da proda srpskog "bombardera" već u januaru, jer bi na leto mogao da uđe u poslednju godinu ugovora koji ne želi da produži.

Zbog te odluke, Dušan se našao na udaru navijača, koji su ipak "prinuđeni" da mu svakog vikenda aplaudiraju jer on ne prestaje da daje golove.

Mondo

Komentari