(FOTO) ČUO SAM DA VRIŠTI, A KADA SAM MU PRIŠAO OČI SU MU BILE ISKOLAČENE! Tosun progovorio o stravičnoj povredi Gomeša: SVI SMO UZ NJEGA, VRATIĆE SE JAČI!

    foto: Printscreen youtube
    Podeli
  • (FOTO) ČUO SAM DA VRIŠTI, A KADA SAM MU PRIŠAO OČI SU MU BILE ISKOLAČENE! Tosun progovorio o stravičnoj povredi Gomeša: SVI SMO UZ NJEGA, VRATIĆE SE JAČI!

Fudbaler Evertona Dženk Tosun neće se po lepom sećati utakmice sa Totenhemom u Premijer ligi jer je iz prve ruke video šta znači strašna povreda jednog njegovog saigrača.

Son je neoprezno startovao, a to je koštalo Gomeša loma noge. Igrač Evertona je, nakon starta Koreanca, izgubio ravnotežu i naleteo na Orijea, sudario sesa njim i u tom momentu slomio nogu.

Prvi koji je pritrčao svom saigraču bio je Tosun koji je pokušao da spreči Gomeša da pogleda u nogu.

- Svi su tužni u sebi, a neki igrači su bili blizu da zaplaču. On je bio u šoku, oči su mu bile otvorene i izbečene, plakao je, psovao i vrištao. Samo sam pokušao da ga pridržim i popričam sa njim. Probao sam da mu kažem da se smiri. Nismo mogli da ga razumemo. On je ipak bio taj koji se povredio - ispričao je Tosun posle utakmice.

Tosun se potom oglasio i na društvenim mrežama rekavši kako je uveren da će se Gomeš vratiti na teren još jači i da je više želeo da izgube sa 5:0 ali da se ovako nešto nije desilo.

Nakon utakmice trener Totenhema Maurisio Poketino istakao je da je Son bio slomljen, te da je pitanje da li bi psihički mogao da završi meč čak i da nije dobio crveni karton.

- Son je bio potpuno slomljen. Igrači iz Evertona su došli da ga uteše, naravno sve je bilo zbunjujuće, niko na terenu nije znao šta se događalo. Veoma, veoma loša sreća - rekao je posle meča menadžer Totenhema Maurisio Poketino.



Komentari