(FOTO) HOĆETE KOSTIĆA, MOŽE CENA JE 40 MILIONA EVRA! Frankfurt bi da zadrži Srbina, ako ih veliki pritisnu platiće žestoko!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) HOĆETE KOSTIĆA, MOŽE CENA JE 40 MILIONA EVRA! Frankfurt bi da zadrži Srbina, ako ih veliki pritisnu platiće žestoko!

Iako u Ajntrahtu ističu kako bi voleli da zadrže Filipa Kostića, teško je poverovati da će srpski reprezentativac i sledeće sezone igrati u Frankfurtu. Brzonogi fudbaler nalazi se na meti brojnih klubova. Interesovanje je pokazao slavni Ajaks, interesuju se klubovi iz Premijer lige, ponajviše Kristal Palasa.

Sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić nije želeo da potvrdi da će odlično srpsko krilo ostati u klubu.

- Ne, ne mogu da kažem 100 posto, jer ne znam kako stvari idu u drugim zemljama. Da li će se lige svuda završiti ili kao u Belgiji prerano prekinuti. Dobri igrači će uvek imati svoje mesto na Dakle, sve je otvoreno...

- Niko ne može da predvidi šta će se dešavati na transfer tržištu i da li su veliki klubovi likvidni. Da li će se igrati Liga šampiona? Koliki su gubici i prihodi. Niko zaista to ne može da zna. Stoga nema smisla razgovarati o mogućim odlascima - zaključio je čelnik bundesligaša.

Za reprezentativca Srbije određena je cena od 40.000.000 evra i nemaju nameru, ali ni razloga da odstupaju od te cifre s obzirom da Filip Kostić ima ugovor do 2023. godine, bez izlazne klauzule u njemu.

SD

Komentari