KO HOĆE KOSTIĆA CENA JE 50 MILIONA! Srbin na ceni, Ajntraht mu neće praviti problem u slučaju PUNUDE KOJA SE NE OBIJA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KO HOĆE KOSTIĆA CENA JE 50 MILIONA! Srbin na ceni, Ajntraht mu neće praviti problem u slučaju PUNUDE KOJA SE NE OBIJA!

Zanimljivu izjavu za nemačke medije dao je sportski direktor Ajntrahta iz Frankfurta, Fredi Bobić. Čovek koji je prošlog leta prodao srpskog fudbalera Luku Jovića u Real Madrid za 60.000.000 evra ima velika očekivanja od još jednog našeg reprezentativca, Filipa Kostića.

Sjajni krilni fudbaler se preporodio u Frankfurtu, posle čega ga je Ajntraht otkupio ovog leta od Hamburga za 6.000.000 evra. Bobić smatra da je to sitnica i da Kostić vredi neuporedivo više.

Specijalizovani sajt Transfermarkt.de trenutno procenjuje 27-godišnjeg Kragujevčanina na 38.000.000 evra, ali Bobić očekuje da će na njemu klub da profitira barem 10.000.000 više. Kostić je ove sezone na 21 meču u svim takmičenjima ostvario učinak od po šest golova i asistencija.

– Napredak Kostića nije prošao nezapaženo od strane najboljih evropskih klubova. Ako neko pošalje ponudu od 50.000.000 evra ili više, teško će nam biti da kažemo ne. Problem je što naši igrači mogu da dobiju pet ili šest puta veću platu u nekom drugom klubu, i još da igraju Ligu šampiona. Nisam mogao da budem prepreka Luki Joviću kada ga je kontaktirao Real Madrid – kazao je Bobić.

Sportski direktor “frankfurtskih orlova” želi da dođe u situaciju da može da odbije milionsku ponudu za Kostića ili nekog drugog igrača.

– Ajntraht nikada nije bio u mogućnosti da kaže “taj igrač nije na prodaju”. Jednostavno, klub živi od prodaje igrača. Podsetiću da smo 2016. godine ušli u ovu priču sa samo 2.500.000 evra. Napredujemo, a moj cilj je da jednog dana mogu da sedim u ovoj fotelji i da kažem “neću da vam prodam tog igrača, ne treba mi vaših 50.000.000 evra”.

Maxbetspoprt

Komentari