(FOTO) ŠOK U LUVERPULU! JEDAN OD KLJUČNIH IGRAČA OPERISAN ZBOG UGRIZA KOMARCA: Klop potvrdio da su Redsi ostali bez Robertsona!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) ŠOK U LUVERPULU! JEDAN OD KLJUČNIH IGRAČA OPERISAN ZBOG UGRIZA KOMARCA: Klop potvrdio da su Redsi ostali bez Robertsona!

Levi bek Liverpula Endrju Robertson operisan je zbog infekcije koju je dobio nakon ugriza komarca ili pauka. Škot je, saznaje se, imao operativni zahvat na ruci, dobio je bandažu...

''Nije imao sreće. Ugrizlo ga je nešto, komarac ili pauk, i zbog toga je dobio infekciju'', rekao je Jürgen Klopp.

Jedan od ključnih fudbalera u pohodu na LŠ vratiće se treninzima za nekoliko dana i njegov odlazak na američku turneju nije upitan.

Robertsonova priča je i inače filmska. On je jedan od najboljih levih bekova u Evropi, a do pre samo sedam godina tražio je posao misleći da od fudbala neće moći živeti.

Imao je 18 godina, igrao je za škotski četvrtoligaš Kvins Park, a novca baš i nije bilo.

"Život sa 18 godina bez novca je glupost. Tražim posao", napisao je Robertson 2012.

On se potom preselio u Dandi Junajted gde je igrao kao u transu pa ha je Hal Siti kupio za 3,6 miliona evra.

U Halu je nastavio da igra sjajno i primetio ga je Klop i doveo ga u Liverpul za devet miliona evra. Robertson je bio konkurencija izgubljenom Španxu Albertu Morenu.

Kako se Moreno mučio, tako je Robertson rastao iz utakmice u utakmicu. Već na debiju protiv Kristal Palasa u pobedi od 1:0 bio je igrač utakmice, da bi s vremenom postao ne samo nezamenjiv, nego i jedan od najvažnijih igrača u sastavu "redsa".

Kevin Kilbane proglasio ga je najboljim levim bekom Premijer lige, a Fil Nevil najboljim levim bekom sveta.

Klop ga je izbrusio i za samo dve godine od Hal Sitija stigao je do statusa jednog od najboljih na svetu.

Teleks.info/Index


Komentari