(FOTO/VIDEO) BEJL "ISMEVAO" ZIDANA DOK IH DEMOLIRA ATLETIKO, ZINEDIN MU VRATIO TAKO ŠTO GA JE UBACIO U IGRU NA 6:1 NA KRAJU MEČA! Ovakvu "mržnju" fudbal odavno nije video!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO/VIDEO) BEJL "ISMEVAO" ZIDANA DOK IH DEMOLIRA ATLETIKO, ZINEDIN MU VRATIO TAKO ŠTO GA JE UBACIO U IGRU NA 6:1 NA KRAJU MEČA! Ovakvu "mržnju" fudbal odavno nije video!

Geret Bejl po svoj prilici je uživao u demoliranju Real Madrida i ponižavanju Zinedina Zidana od strane Atletika i Čoloa Simeonea. O tome najbolje svedoči njegov osmeh u trenutku kada "kraljevski klub" gubi 6:1!

Istina i Zidan je istom merom uzvratio Velšaninu, kojeg je ubacio u igru poslednjim trenucima meča, što su fudbalski stručnjaci, ali i navijači širom planete protumačili kao ponižavanje jednog od najboljih fudbalera Reala u poslednjih šest godina!

Španska Marka piše da bi Bejl već sledeće sedmice i definitivno trebalo da napustiti Real i karijeru nastaviti u kineskom Jiangsu Suningu, uz godišnju platu od čak 22 miliona evra.

Jiangsu je klub koji ima iste vlasnike kao i milanski Inter, a već je ove sedmice doveo u svoje redove Brazilca Mirandu.

Mediji u Italiji poslednjih dana spekulišu da bi Bejl mogao da završi čak i u Interu kako pozajmljen fudbaler kinsekog kluba. Nema sumnje da bi Antonio Konte jedva dočekao igrača kvaliteta Gereta Bejla, a možete samo zamisliti kakavi tandem činili on i Lukaku, ako i Belgijanac iz Mančistera preće u klub iz Milana.

Bejl je u Realu proveo šest sezona i osvojio 13 titula, a u sećanju će ostati spektakularne makazice u meču protiv Liverpula u finalu Lige šampiona 2018. godine.


Komentari