HOĆETE NEJMARA, CENA JE 300 MILIONA, PSG OBJAVIO KOLIKO TRAŽI ZA BRAZILCA: Real Madrid i Barcelona u šoku, ovo ne mogu platiti!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • HOĆETE NEJMARA, CENA JE 300 MILIONA, PSG OBJAVIO KOLIKO TRAŽI ZA BRAZILCA: Real Madrid i Barcelona u šoku, ovo ne mogu platiti!

Francuski prvak PSŽ praktički je otvorio izlazna vrata - Nejmaru, a Real Madrid i Barselona, sudeći po onome što se može čitati u španskim i katalonskim medijima, rado bi Brazilca videli u svojim redovima. Već su počeli i slagati kombinacije na koji način bi ga koji klub mogao dovesti.

Real Madrid tako navodno nudi PSŽ 130 miliona plus Hamesa ili Bejla, dok Barselona nudi 100 miliona evra i izbor između Koutinja, Dembelea, Rakitića i Umtitija, ili u nekoj kombinaciji i dvojicu od te četvorice igrača.

Međutim, kako se čini niti jedan klub nije se približio PSŽ željama. Pozivajući se na brazilske medije Calciomerato piše da su u Madridu i Barseloni ostali u šoku kad su im iz Pariza rekli da za Nejmara žele, ni više niti manje, nego 300 miliona evra.

To je, barem privremeno, stavilo Nejmarov transfer pod znak pitanjaika. Sada je sve na njemu. Ako želi da se zaista vratiti u Barselonu, onda će morati to javno reći i žrtvovati svoja visoka primanja.

Jer, niti jedan od dvaju klubova, a pogotovo financijski lošija Barcelone, neće mu moći dati plaću od 37 miliona evra, koliko se procenjuje da godišnje dobija.

Sport.ba


Komentari