JOVIĆ ĆE DOBITI NOVU ŠANSU U REALU! Ako Poketino uzme kraljevski klub ništa neće biti isto KAO KOD ZIDANA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JOVIĆ ĆE DOBITI NOVU ŠANSU U REALU! Ako Poketino uzme kraljevski klub ništa neće biti isto KAO KOD ZIDANA!

Spremaju se velike promene u Real Madridu, a sve je krenulo od odlaska Zinedina Zidana iz kluba.

Sada je ono o čemu se dugo pričalo zvanično i Zidan je kao trener drugi put napustio "Santjago Bernabeu". A novi trener će prema pisanu "Marke" imati čak devet "vrućih krompira" o kojima će morati da razmišlja.

Jedan od tih "vrućih krompira" je i Luka Jović! On i Martin Edegor su na pozajmicama, uloženo je mnogo u njih, a pitanje je kako će ih novi trener videti.

"Edegor i Jović su na pozajmicama, gde traže minute na terenu. Edegora klub želi nazad i on nije na prodaju, čak bi mogao da dobije više šanse sada kad je Zidan otišao. Što se tiče Jovića stvari su drugačije i odluka je na novom treneru", navodi se u tekstu.

To znači da klub ne gleda Jovića kao ključni projekat, ali da će dobiti šansu da se nametne novom treneru. Prema pisanjima španskih medija to bi mogao da bude Maurisio Poketino, a on je znao da lansira mlade napadače.

U Totenhemu je sjajno sarađivao sa Harijem Kejnom, a videćemo šta će se dešavati ako dođe u Real Madrid.

Ostali "vrući krompiri" o kojima se u tekstu piše su novi ugovor za Serhija Ramosa, prodaja Rafaela Varana, budućnost Lukasa Vaskeza, kao i budućnost Edena Azara.

Novog trenera čekaju odluke i oko ostalih igrača na pozajmicama, a računa se da će Marselo i Isko napustiti klub. takođe je pitanje kako će novi trener videti ulogu Vinisijusa i Rodriga.

Mondo

Komentari