JUNAJTED NUDI POGBI 25 MILIONA PO SEZONI, DUPLO VIŠE OD REALA I JUVENTUSA! Francuz razmišlja da produži ugovor sa “đavolima”!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JUNAJTED NUDI POGBI 25 MILIONA PO SEZONI, DUPLO VIŠE OD REALA I JUVENTUSA! Francuz razmišlja da produži ugovor sa “đavolima”!

Junajted je krenuo u ofanzivu na Pola Pogbu, od koga Real Madrid navodno nije odustao čak I ako klupu Madriđana napusti Zinerdin Zidan! Kako pišpu ostrvski mediji Ed Vudvord i Rajola pregovaraju o novom ugovoru za Pogbu.

Francuz će, podsetimo, naredne godine ući u poslednju sezonu ugovora sa Junajtedom, ali će "Đavoli" iskoristiti klauzulu i produžiti mu obavezu za još jednu, do 2022.

Kako je leto sledeće godine poslednji trenutak da padne dila sa Pogbom, uprava Junajteda je odlučila da izboksuje novi ugovor sa Francuzom, Navodno je čak i Pogba otvoren da sasluša ponudu.

A ponuda je astronomska, čak 25 miliona po (sada ima 15). Real, ili Juventus mu nude duplo manje, pa nije ni čudo što se Francuz Premišlja! Pored toga, uprava Junajteda mu je obećala da će oko njega graditi novu ekipu I da će on biti predvodnik crvenih đavola u napada na Premijer ligu možda već sledeće sezone.

Pol Pogba trenutno ne igra zbog povrede, a njegov povratak u tim se očekuje protiv Ročdejla u Liga kupu.

Teleks.info

Komentari