JUVENTUS SPREMA NOVI TIMA ZA NAPAD NA LŠ, PREDVODIĆE GA ALEGRI! Na prodaju Dibala, Košta, Kedira, Iguain…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JUVENTUS SPREMA NOVI TIMA ZA NAPAD NA LŠ, PREDVODIĆE GA ALEGRI! Na prodaju Dibala, Košta, Kedira, Iguain…

Tim Juventusa će sledeće sezone izgledati potpuno drugačije, ali će ga I dalje sa klupe predvoditi Alegri, iako se prethodinih dana spekulisao da ima ponudu PSŽ!

Od fudbalera sigurno odlazi Argentinac Dibala. Problem je što “stara dama” traži 100 miliona, ali čini se da bi pristali i na nešto manje novca kako bi se oslobodili Dibale i prikupili sredstva za nova pojačanja, pre svega u veznom redu.

Juve želi I da zadrži Miralema Pjanića, koji takođe ima ponudu Pari Sen Žermena.

S druge strane, na izlaznim vratima je Kanselo I on će napustiti klub ako neko plati 60 miliona. Mesta u Juventusu nusu garantovana ni za Daglasa Koštu, ali i Aleksa Sandra.

Najverovatnije će otići i Kedira, godinu dana pre isteka ugovora.

Juventus i od prodaje Orsolinija, Audera i još par mlađih igrača može da zaradi 200 miliona evra, što znači da će imati dovoljno novca da kupi tri ili četiri kvalitetna fudbalera.

Kjaza je već u Torinu, a treže se pouzdan štoper, možda naš Milenković, I igrač sredine terena. Torinezi bi voleli d ana tom mestu vide Pola pogbu, ali je to malo verovatno, jer Junajted traži previše novca.

Podsetimo, U juve je već stigao kapiten Arsenala Remzi, a vraća se i Iguain sa pozajmice. Argentinac verovatno neće ostati u Torinu, jer deli poziciju sa Hrvatom Mandžukićem, koji je beprikosnoven u formaciji Masima Alegrija.

Teleks.info/Sportske

Komentari