JUVENTUS U PROBLEMU, VOTFORD NE PITA ZA CENU KAD JE REČ O PAVLOVIĆU: Daju čak 8 miliona evra i bonuse, ostaje još sitnica - RADNA DOZVOLA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JUVENTUS U PROBLEMU, VOTFORD NE PITA ZA CENU KAD JE REČ O PAVLOVIĆU: Daju čak 8 miliona evra i bonuse, ostaje još sitnica - RADNA DOZVOLA!

Italijanski i srpski mediji sele Strahinju Pavlovića u Juventus, navodeći čak i “precizne cifre gotovog posla”, ali bi taj posao mogao da propadne jer se u trku za mladog štopera uključio i Engleski Votford, koji za mladog Srbina nudi čak osam milona evra, plus bonusi.

Kako saznaje Telegraf riča bi se istog momenta završila srećnim krajem po sve tri strane, ali postoji i jedan problem zbog koga nije tako i koji trenutno odlaže realizaciju posla.

Premijerligaš mora da nađe način da obezbedi Radnu dozvolu za mladog fudbalera, koji ne ispunjava uslov reprezentativnih nastupa, jer je praktično tek kročio na fudbalsku scenu.

Otuda će Votford pokušati da izdejstvuje specijalnu Radnu dozvolu, jer se radi o velikom talentu. A postoji i druga solucija – da Partizan pokuša da obezbedi pasoš Pavloviću iz neke od okolnih zemalja, koje su članice EU (pominje se Bugarska), čime bi ta prepreka eventualno bila preskočena (zbog Bregzita će u budućnosti igrači svakako morati da vade Radnu dozvolu, bez obzira na pasoš, ali se FS Engleske obavezao da će kao nadležno telo dati punu podršku svakome od njih ako klubovi prihvate da ograniče broj stranaca na 12).

U svakom slučaju za mladog Pavlovića postoji veliko interesovanje, a crno-beli se nadaju da bi administrativni problem sa Englezima mogao da se reši, čime bi se u kasu slilo dovoljno novca za šestomesečni mir ut u kući

TELEGRAF

Komentari