JUVENTUS ZA SERGEJA SPREMIO DŽAK PARA I TANDEM IGRAČA! Lacio na potezu, ovo je ponuda koja se ne odbija!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JUVENTUS ZA SERGEJA SPREMIO DŽAK PARA I TANDEM IGRAČA! Lacio na potezu, ovo je ponuda koja se ne odbija!

Juventus želi srpskog vezistu Sergej Milinković-Savića, ali predsednik Lacija tvrdoglavo insistira na obeštećenju od 100 miliona. Staroj dami je to previše, pa je spremila alternativnu ponudu koja uključuje novac, ali i dva fudbalera, Leonarda Spiacolu i Kristijana Romera.

Da li će ovo zadovoljiti čelnika Lacija ostaje da se vidi, ali Lotito smatra da srpski ofanzivni veznjak vredi 100 miliona pa je moguće da neće odustati od zacrtane cene.

Spinacola je ove sezone sakupio nešto manje od 600 minuta u Seriji A, dok je Romero igrač Đenove, ali su svi italijanski mediji saglasni da je Juve već dogovorio njegov dolazak, samo sa idejom da ga nekome prosledi na kaljenje, verovatno baš klubu sa Marasija.

Ranije se inače pisalo da bi Juve za Sergeja mogao da žrtvuje i Rikarda Orsolinija, koji igra u Bolonji, ali Juve ima opciju da ga uzme nazad.

Milinković-Savić ima 24 godine, a u Seriji A je u minuloj sezoni je odigrao 31 meč, a postigao je pet golova, uz tri asistencije. Dobre igre u drugom delu sezone donele su mu priznanje za najboljeg vezistu italijanskog šampionata.

Srbijadanas/Mediji

Komentari