KAD TO KAŽE KLOP, VALJA MU VEROVATI! SKUDETO UZIMA LACIO! Zašto? Pa, zato što u njemu igraju njegovi igrači! JUVENTUS I INTER SE NEĆE SLOŽITI!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KAD TO KAŽE KLOP, VALJA MU VEROVATI! SKUDETO UZIMA LACIO! Zašto? Pa, zato što u njemu igraju njegovi igrači! JUVENTUS I INTER SE NEĆE SLOŽITI!

Lacio je na Olimpiku u derbiju dobio Inter nakon preokreta s 2:1 i došao na drugo mesto, a na vrhu je sam ponovno Juventus. Ekipa iz Rima je tako nastavila svoj niz i stigla do brojke od 19 utakmica bez poraza, dok je Interovoj seriji nakon 16 utakmica s pozitivnim ishodom stigao kraj.

Malo je ko uoči početka sezone vidio Rimljane među glavnim favoritima za naslov, a sada se, po igri i rezultatima, pretvaraju u najugodnije iznenađenje sezone. Oduševili su čak i trenera Liverpula Jirgena Klopa koji je dao zanimljivu prognozu raspleta u Serie A.

"Ja navijam za Lacio i mislim da će oni osvojiti naslov ove sezone. Za Lacio igra bivši igrač Liverpula Lucas Leiva, a Ćiro Imobile je takođe moj bivši igrač iz Borusije Dortmund. Žao mi je Mauricio Sari i Antonio Konte, ali ja mislim da će Lacio biti veliko iznenađenje ove godine. Stvarno igraju fantastično, ovo je njihova neverojatna sezona", poručio je Klop.

Sportske novosti

Komentari