KAKAV PREOKRET! BUVAČ PREUZEO EVROPSKOG GIGANTA! Bivši pomoćnik Jirgena Klopa dobio zadatak da klub vrati u vrh evropskog fudbala!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KAKAV PREOKRET! BUVAČ PREUZEO EVROPSKOG GIGANTA! Bivši pomoćnik Jirgena Klopa dobio zadatak da klub vrati u vrh evropskog fudbala!

Nakon raskida saradnje sa Jirgenom Klopom bukvalno je nestao sa lica zemlje, ali Željko Buvač posle skoro dve godine ima novi posao.

Bivši pomoćnik nemačkog trenera je na veliko iznenađenje postao sportski direktor Dinama iz Moskve, koji je to objavio na svom sajtu.

- Dvostruki prvak Nemačke i finalista Lige šampiona sa Borusijom, kao i finalista Lige šampiona i Lige Evrope sa Liverpulom, potpisao je ugovor sa Dinamom iz Moskve na dve i po godine. Najlepše osobine Buvača je izneo Klop kada je rekao da je Željko oduvek bio mozak njegovog stručnog štaba i desna ruka u svakom klubu u kojem su zajedno radili - napisali su iz Dinama.

Svi su mislili da će Buvač krenuti da radi samostalno kao trener, međutim, on je izabrao drugačiji put. U svojoj karijeri je zajedno sa Klopom uveo Manjc u Bundesligu, sa Dortmundom su beležili fantastične rezultate, da bi nastavili zajedno i u Liverpulu, gde su se rastali u aprilu 2018. godine.

Espresso

Komentari