KAVANI U REALU, JOVIĆ SADA MOŽE DA PAKUJE KOFERE! El matador hteo u Barsu, ali ga Katalonci nisu hteli! DA LI SU POGREŠILI?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KAVANI U REALU, JOVIĆ SADA MOŽE DA PAKUJE KOFERE! El matador hteo u Barsu, ali ga Katalonci nisu hteli! DA LI SU POGREŠILI?!

Poslednjih dana prelaznog roka, Edinson Kavani je želeo u Barselonu. Iznerviran zbog činjenice da je stigao Ronaldo i da je produžio ugovor bez informacija o tome da stiže Kristijano hteo je da napusti klub.

Zanimljivo, Mančester Junajted nije imao ništa protiv, na kraju krajeva imaju višak napadača, a Solskjer normalno želi da forsira Grinvuda, pa i Marsijala, nauštrb 34-godišnjeg "Matadora".

No, nije bilo vremena, ili bolje da kažemo, nije bilo novca. Barsa je tražila špica, ali je Luk De Jong bio mnogo jeftiniji, pa je Kavani ostao na "Old Trafordu".

Rezultat se dao pretpostaviti, od početka sezone u PL je odigrao 107 minuta, nije se proslavio, a kada Ronaldo sedi na klupi, a on počinje desi se ono što se desilo juče protiv Evertona.

U svakom slučaju, Urugvajac želi da napusti klub pre nego što mu istekne ugovor, odnosno u januaru.

Pojavio se, prema tvrđenju ljudi iz Kavanijevog okruženja, ali i madridskih medija, Real Madrid. Time bi Edi ostvario snove, davno je još njegovo otac govorio da se Kavani neće smiriti dok ne obuče dres Reala.

Jasno, Junajted bi ga pustio bez obeštećenja, kako bi uštedeo na plati, a Anćelotijev (trenirao je Kavanija u Parizu) rezon je jasan. Benzema nosi ekipu, ali kako sezona bude odmicala, biće to sve teže, rezerve, među njima i Jović, ne ulivaju poverenje Italijanu.

Kavani bi bio igrač na koga se može računati, odmenio bi Benzemu.

Pitanje je naravno ugovora, ali pominje se solucija da Urugvajac proba da na proleće izbori (ako odigrao dovoljan broj mečeva) jednogodišnji ugovor sa Realom, bez obzira što stiže Mbape.

Sportske.net

Komentari