KLOP: BIO SAM TOLIKO PIJAN DA SE NIČEGA NE SEĆAM! A, TO MU JE JEDAN OD NAJVEĆIH USPEHA! Nemac žali što je propustio slavlje!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KLOP: BIO SAM TOLIKO PIJAN DA SE NIČEGA NE SEĆAM! A, TO MU JE JEDAN OD NAJVEĆIH USPEHA! Nemac žali što je propustio slavlje!

Aktuelni menadžer Liverpula Jirgen Klop prisetio se jednog od svojih najvećih uspeha sa početka trenerske karijere.

U pitanju je osvajanje "duple krune" sa Borusijom Dortmund 2012. godine, kada su "milioneri" prekinuli dominaciju minhenskog Bajerna.

Tačnije, 2011. godine je osvojena prva titula Borusije posle devet godine, a sledeće je tom trofeju pridodat i Kup Nemačke.

"Bila je to fantastična proslava. Iskrena i luda i mislim da se takvo nešto neće tako skoro ponoviti. Senzacionalno", prisetio se Klop, a potom otkrio da se pošteno napio tim povodom.

"Užasno sam se napio i 2011. i 2012., ali nakon te "duple krune" sam bio toliko pijan da se i ne sećam proslave. Eto šta alkohol čini ljudima. Nemojte piti jer se nećete sećati najlepših trenutaka u životu", ispričao je Klop.

Sećamo se, tada je i Neven Subotić bio u "elementu", te je u centru grada slavio popevši se na krov automobila okružen brojnim navijačima.

B92.net

Komentari