KORONA STIGLA I DO PROSINEČKOG, ZVEZDINA LEGENDA JE ZA SADA DOBRO! Robi je krhkog zdravlja, a SMRTONOSNI VIRUS NE BIRA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KORONA STIGLA I DO PROSINEČKOG, ZVEZDINA LEGENDA JE ZA SADA DOBRO! Robi je krhkog zdravlja, a SMRTONOSNI VIRUS NE BIRA!

Bivši trener i legendarni fudbaler Crvene Zvezde, ali i selektor reprezentacije BiH u proteklim godinama imao je velikih zdravstvenih problema, zbog čega je u nekoliko navrata i operisan, a sve to svrstalo ga je u rizičnu skupinu ljudi koje pogađa korona.

Kako je zbog koronavirusa fudbal stao i u Turskoj, Prosinečki je primoran na ograničeno kretanje, što mu ne pada baš najbolje s obzirom da je prije izolacije bio poznat kao čovek koga ne drži mesto.

Ipak, shvatio je ozbiljnost situacije. Barem tako tvrdi trener golmana u Kayserisporu Boban Bajković.

"Robi je nikad bolje (smeh). Šalim se malo, ali činimo sve kako bismo se zaštitili od potencijalne zaraze. Eto, šef je smanjio cigarete i to značajno. Ne kažem to zbog toga što će ove moje reči biti u medijima, stvarno je tako", kaže Bajković u razgovoru za Mozzart.

Pohvalio je i uslove kakve ima u Kayserisporu.

"U klupskom trening kampu imamo bukvalno sve, osim što ne možemo da izađemo, niti nam bilo ko dolazi. Jeste malo sve to teško, pre svega na psihološkom planu, ali mora tako. Klub ne želi ništa da prepusti slučaju. I ovde je dramatična situacija. Nadamo se svi da će ovo proći i da će se sezona privesti kraju, mada je neizvesnost velika. Slušamo vesti, mnogo vremena provodimo na internetu, čitamo stav turske federacije", ističe nekadašnji član Crvene zvezde.

U Kayserisporu, podsetimo, igraju i bh. fudbaleri Zoran Kvržić te Muris Mešanović.

Mozzartsport

Komentari