KOVAČ ZAVODI RED U BAJERNU, lično će “gasiti svetla igračima”, na trening će morati sat i po ranije… DA LI ĆE ZVEZDE BAJERNA PRISTATI DA IH NIKO KINJI?

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KOVAČ ZAVODI RED U BAJERNU, lično će “gasiti svetla igračima”, na trening će morati sat i po ranije… DA LI ĆE ZVEZDE BAJERNA PRISTATI DA IH NIKO KINJI?

Trener Bajerna iz Minhena Niko Kovač odlučio je da “čeličnom pesnicom” zavede red među fudbalerima nemačkog giganta!

Bivši selektor Hrvatske, pišu mediji u Nemačkoj uveo neka nova pravila ponašanja. Tako će Kovač lično kontrolisati kada igrači odlaze na spavanje, a kada odredi točno vreme tada će svi u sobama morati imati ugašena svetla.

Delomično je ukinuo i zabrana mobilnih telefona, a zbog kašnjenja na treninge odredio je da će se na iste morati dolaziti sat i po vremena ranije

Kovač je, podsetimo, prošle sezone sa Bajernom uzeo nalsov u prvenstvu i Kupu, ali navijači i uprava kluba žele uspeh u Ligi šampiona.

Da li će Hrvat uspeti da nametne gvozdenu discipline fudbalerima koji su mnogo veće zvezde nego što je Kovač ikad bio teško je reći. Ako se pitaju nemački mediji i iskustvo i prošle sezone odgovor je ne! Štaviše, Kovač je prema brojnim kladionicama jedan od prvih favorite da ostane bez posla već na pola sezone!

Teleks.info/Mediji

Komentari