KRAJ, REAL I DEFINITIVNO PRECRTAO JOVIĆA, TRAŽE ZA NJEGA SAMO 20 MILIONA! Srbin deo velike čistke u kraljevskom klubu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KRAJ, REAL I DEFINITIVNO PRECRTAO JOVIĆA, TRAŽE ZA NJEGA SAMO 20 MILIONA! Srbin deo velike čistke u kraljevskom klubu!

Real Madrid je spremio ozbiljnu rekonstrukciju igračkog kadra, a na udaru bi mogao da se nađe i reprezentativac Srbije Luka Jović.

Kako prenosi španska „Marka“ klub iz Madrida pokušava da pronađe način da dođe do dodatnih prihoda nakon što nije zaživela ideja o Superligi.

Florentino Perez, predsednik kluba, odlučio se na novu strategiju. Do novca za dva pojačanja koja već neko vreme žele da vide u prestonici Španije (Kilijan Mbape i Erling Braut Holan) doći će prodajom!

Naime, očekuje se da uz srpskog napadača još najmanje šest igrača napusti klub. Odriozola, Isko, Marijano, Marselo, Bejl i Sebaljos su po proceni Zinedina Zidana višak u ovom sastavu, a Rafael Varan je i sam najavio da bi mogao da napusti klub (pominje se odlazak u Premijer ligu).

Očekuje se da samo od francuskog štopera klub prihoduje 70 miliona, a do magične cifre od 250 miliona evra bi stigli prodajom preostalih sedam igrača.

Naravno, svesni su u Madridu toga da su mnogim igračima pale cene, pa su spremni da Jovića puste za neočekivanih 20 miliona! Čak tri puta manje od svote za koju je doveden među „kraljeviće“.

Razlog rastanka nije samo prihod od transfera, već i oslobađanje od ogromne plate, pa je „Marka“ prenela da Srbin godišnje prihoduje oko 10 miliona evra, a velike plate imaju i Bejl, Isko i drugi igrači koji nisu u prvom planu Zidana.

Novosti

Komentari