LEGENDARNI RAUL MENJA ZIDANA, JOVIĆA ĆE OD LETA TRENIRATI NOVI TRENER! Fanovi Reala na nogama, ne mogu da dočekaju povratak Gonzalesa!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • LEGENDARNI RAUL MENJA ZIDANA, JOVIĆA ĆE OD LETA TRENIRATI NOVI TRENER! Fanovi Reala na nogama, ne mogu da dočekaju povratak Gonzalesa!

Španski "El Larguero", koji je dobro upućen u dešavanja u Madridu, navodi da je Raul Gonzales glavni kandidat da zameni svog nekadašnjeg saigrača Zinedina Zidana.

Zinedin Zidan je u prvom mandatu na klupi "los blankosa" ispisivao istoriju kluba, ali i Lige šampione. Tri puta uzastopno podigao je trofej. Od povratka je pride osvojio i Primeru. Drugi mandat nije mu bio tako uspešan, a spekuliše se da nije našao zajednički jezik sa igračima.

Raul je jedan od najboljih igrača u istoriji kluba. Ipak, nije se na lep način rastao sa timom. Poput mnogih legendi Real ga je jednostavno odbacio. Čini se da su se stvari izgladile, a od 2018. godine radi u mlađim selekcijama kluba.

Luka Jović se ovog leta vraća sa pozajmice u Ajntrahtu, videćemo ko će ga voditi sa klupe i hoće li u drugom mandatu imati više sreće.

Novosti.rs

Komentari