KRAJ SAGE O SERGEJU, PRELAZI U JUVENTUS!? DIREKTOR TORINSKE STARE DAME OTKRIO GDE ĆE SRBIN! Može li Lotito da spreči transfer?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KRAJ SAGE O SERGEJU, PRELAZI U JUVENTUS!? DIREKTOR TORINSKE STARE DAME OTKRIO GDE ĆE SRBIN! Može li Lotito da spreči transfer?!

Nekadašnji funkcioner crno-belih iz Torina Lućano Mođi, umešan u aferu "Kalčopoli", tvrdi da je sa srpskim vezistom Sergejom Milinkovićem Savićem postignut usmeni dogovor i da on sigurno ide u Juventus.

Srbin se dobrim igrama preporučio brojnim fudbalskim velikanima, a jedan od najmoćnijih ljudi Italije tvrdi da je on izabrao - Juventus.

- Milinković Savić ide u Juventus. Direktor Paratići ima dogovor sa srpskim igračem koji će biti kapitalno pojačanje ovog leta - istakao je Mođi sinoć u jednoj televizijskoj emisiji.

Mediji u Italiji su već počeli da spekulišu o modelu transfera i spominje se cifra između 50 i 60 miliona evra, plus još dvojica igrača za Sergeja.

Ostaje da se vidi da li će Klaudio Lotito, predsednik nebesko-plavih, pristati na takvu ponudu i da li ona zapravo postoji ili to Mođi pokušava da destabilizuje konkurenta za skudeto.

SD

Komentari