KULIBALI U PSŽ, NAJTRAŽENIJI ŠTOPER EVROPE IMA NOVI KLUB! Transfer je vredan 75 miliona evra! BARSA POKUŠAVA DA POKVARI POSAO!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KULIBALI U PSŽ, NAJTRAŽENIJI ŠTOPER EVROPE IMA NOVI KLUB! Transfer je vredan 75 miliona evra! BARSA POKUŠAVA DA POKVARI POSAO!

Fudbalski klub Pari Sen Žermen postigao je dogovor sa Napolijem o transferu Kalidua Kulibalija za obeštećenje od 75 miliona evra.

Španski mediji preneli su da je postignut kompromis i da je šampion Francuske sada u mnogo boljoj poziciji nego Katalonci, koji su takođe bili zainteresovani za Kulibalija.

PSŽ je morao brzo da reaguje i pronađe zamenu za Tijaga Silvu, kome ugovor ističe u junu. Uprkos tome što Kulibaliju ističe ugovor 2023. godine, Napoli će ga prodati za pravu cenu.

Napoli je 28-godišnjeg centralnog beka procenio na 80 miliona evra, “sveci” su prvobitno ponudili 70, ali su se dva kluba ipak dogovorila za 75 miliona.

Barsa će nastaviti da prati situaciju, ali je taj klub zainteresovan za još neke fudbalere, među kojima su Milan Škrinjar iz Intera i Dijego Karlos iz Sevilje.

Objektiv.rs

Komentari