SAD JE STAVRNO SVE GOTOVO - VALJDA! MESI JE NOVI IGRAČ PSŽ! U Parizu je ludnica, na aerodromu danima hiljade navijača čeka Argentinca!

    Podeli
  • SAD JE STAVRNO SVE GOTOVO - VALJDA! MESI JE NOVI IGRAČ PSŽ! U Parizu je ludnica, na aerodromu danima hiljade navijača čeka Argentinca!

Gotovo je! Lionel Mesi je novi fudbaler Pari Sen Žermena! Legendarni Argentinac će potpisati ugovor sa francuskim klubom u sredu, tvrdic uticajni francuski list Ekip. Postignut je konačni dogovor Mesija i PSŽ-a. Argentinac će potpisati ugovor na dve godine uz opciju još jedne, sa godišnjom platom od 35.000.000 evra neto.

Mesi u Pariz stiže avionom tokom dana, posle čega će odmah otići na lekarske preglede, što ceo posao dovodi korak bliže potpunoj realizaciji.

U Parizu je ludnica, ispred privatnog aerodroma još od nedelje nalazi se nekoliko hiljada pristalica PSŽ koji nestrpljivo iščekuju dolazak najvećeg pojačanja u klupskoj istoriji!

Slična je situacija i ispred stadiona Park prinčeva, gde su brojne pristalice pariskog giganta već zauzeli svoje pozicije s namerom da dočekaju argentinskog maestra.

SD

Komentari