KUTINJO BI NAZAD NA ENFILD PO SVAKU CENU, ČEKA SE DA KLOP KAŽE "DA"! Možete li zamisliti tim Redsa sa Brazilcem u timu?! BRUTALNO!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KUTINJO BI NAZAD NA ENFILD PO SVAKU CENU, ČEKA SE DA KLOP KAŽE "DA"! Možete li zamisliti tim Redsa sa Brazilcem u timu?! BRUTALNO!

Nekadašnja zvezda Liverpula Filipe Kutinjo želi da se vrati na Enfild, pošto nije uspeo da pronađe uspeh od kada je pre dve godine otišao.

Brazilac je januara 2018. potpisao ugovor sa Barselonom od 160 miliona evra, što je najveći transfer u istoriji Liverpula, ali nije uspeo da se probije u "blaugrani". Zbog toga je poslat na pozajmicu u Bajern, ali sada želi da se vrati na mesto uspeha. Engleski mediji pišu da 28-godišnji ofanzivac želi da se ponovo ujedini sa Jirgenom Klopom i pronađe formu, zbog čega je spreman i da pristane na manju platu.

Arsenal je prethodno povezivan sa dovođenjem Kutinja, ali izgleda da je sada Klop na potezu. Šta će odlučiti? Šta vi mislite?

Ako pitate legendu "redsa" Stiva Nikola da li Liverpul treba da ga vrati, nikakve dileme tu nema.

"Apsolutno! Vi ne biste? Ne mogu da smislim nijedan razlog da se ne vrati. Jedino mesto gde je blistao je Liverpul. Oni ga vole, on voli njih. Možete li da zamislite ovaj tim, koji je i dalje evropski šampion i koji će da osvoji Premijer ligu, pojačan Kutinjom?", rekao je nekadašnji defanzivac za ESPN.

On je pojasnio svoje rezonovanje.

"Ovaj momak zarađuje 15 miliona evra godišnje i pristaje na smanjenje. Ako novac nije problem, onda nema tu šta da se razmišlja, onda bi to bilo fantastično za Liverpul", rekao je Nikol.

Mondo

Komentari